Wat heb jij geregeld voor je oude dag? Hoe bouw je als ondernemer of DGA extra pensioen op?

De AOW verzorgt voor iedereen een basisinkomen, maar daarnaast kennen veel vrije beroepsbeoefenaren een pensioenregeling. Als ondernemer maak je waarschijnlijk geen deel uit van zo’n regeling. Hierdoor moet je zelf voor een grotere aanvulling zorgen. Een pensioenplan is voor iedereen een must. Het geeft inzicht in je situatie en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Tychè geeft al 20 jaar pensioenadvies aan vrije beroepers, zzp’ers, mkb-ondernemers en DGA’s. Wij helpen bij het fiscaal gunstig opbouwen van pensioen. Zo heb jij een zorg minder!

Tijdens je pensioen net zo lekker leven als nu

Als ondernemer ben je druk met de zaak. Toch is het goed om af en toe stil te staan bij later. Je wilt tijdens je pensioen toch net zo lekker leven als nu? Een goed pensioen aangepast op jouw situatie is zeker op zijn plaats. Maar hoe bouw je als ondernemer fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk extra pensioen op? Voor zakelijk pensioenadvies ben je bij Tychè aan het juiste adres. Door onze brede expertise bieden wij creatieve oplossingen om een tekort aan te vullen. Zo kun je later de dingen doen waar je nu van droomt.

Een planning die is toegespits op jouw situatie

Je wilt tijdens je pensionering natuurlijk net zo fijn leven als nu. Vroeger was het mogelijk pensioen in eigen beheer op te bouwen; nu is dit niet meer mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven! Op zijn plaats is een goede planning van een oudedagsvoorziening die is toegespitst op jouw situatie. Tychè is gespecialiseerd in dienstverlening aan DGA’s en begrijpt dat privé en de bv nauw verbonden zijn. Je krijgt dan ook een fiscaal aantrekkelijk persoonlijk pensioenadvies.

Schep zekerheid bij medewerkers

De verantwoordelijkheid voor een goede pensioenopbouw wordt steeds meer bij de werknemer zelf neergelegd. Een persoonlijk pensioenplan geeft inzicht en stelt medewerkers gerust, wat verzuim en verloop vermindert. Daarmee is een periodiek pensioenplanningsgesprek op momenten dat het echt telt een ideale aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze doelstelling is jouw medewerkers te ontzorgen. Wat kan Tyché betekenen in het opbouwen van extra pensioen voor jouw medewerkers? We vertellen het je graag.