Vermogensplanning: om straks financieel onafhankelijk te zijn en te blijven!

Je kunt je vermogen op allerlei manieren laten groeien. Een goede vermogensplanning vormt het fundament. Tychè houdt rekening met je wensen en doelen en zoekt naar een passende oplossing. Hierbij beperken wij ons niet tot aandelen en obligaties, maar kijken ook naar spaaroplossingen en onroerend goed. Wij vinden het belangrijk dat rendement, risico en kosten in balans zijn. We werken dan ook alleen samen met gerenommeerde vermogensbeheerders en fondshuizen.

Tychè Vermogensregie kijkt naar het totaalplaatje

Is het verstandig vermogen op te bouwen in de onderneming, of toch in een eigen woning? Je totale vermogen inzetten om je levensstandaard in stand te houden, nu en in de toekomst. Dat is het doel van Tychè Vermogensregie. Daarbij stemmen we jouw beleggingen af op je doel(en) en risicoprofiel. Daarbij kijken we naar de gehele financiële huishouding. De periodieke rapportage zorgt voor tijdig bijsturen van de gekozen strategie. Een jaarlijkse evaluatie van de vermogensplanning zorgt ervoor dat je op koers blijft. Zet ons aan het werk om zo alles uit je vermogen te halen.

Houd grip op je portefeuille

Een gezonde balans tussen rendement, risico en kosten: daar streven we naar. Beleg je via Tychè, dan laat je je geld voor langere tijd groeien. Wat het exacte rendement zal zijn, kunnen we niet zeggen. Resultaten uit het verleden bieden immers geen garantie voor de toekomst. Wel kunnen we partijen selecteren die risico’s beperken en de kosten laag houden. Wij geloven dat je emotie zoveel mogelijk moet vermijden. Beleggen via ons zorgt ervoor dat je rationale en geen overhaaste impulsieve keuzes maakt.

Een mooie toevoeging op je portefeuille

Overweeg je een deel van je vermogen te investeren in vastgoed? Zoals bij iedere investering zijn er voor- en nadelen. Wij zijn van mening dat een beleggingspand een goede toevoeging kan zijn op je vermogensplanning. Natuurlijk is iedere situatie anders en moeten we goed kijken naar de risico’s. Tychè brengt deze in kaart en adviseert over de mogelijkheden. Ga je het pand bijvoorbeeld geheel zelf betalen of is het slim dit deels te financieren? Kies je voor dit laatste, dan bemiddelen we voor een vastgoedhypotheek bij tal van aanbieders. Laat je adviseren over de mogelijkheden.