Onbezorgd over later

Een goed pensioen opbouwen wordt steeds complexer. Het is belangrijk om op tijd te starten met het inrichten van je pensioen. Jouw wensen voor nu, maar ook voor later bereikbaar. Wij verdiepen ons in jouw persoonlijke situatie en geven inzicht in de gevolgen van gebeurtenissen als minder werken, voor jezelf beginnen of het switchen van werkgever. Een pensioenadvies van Tychè geeft duidelijkheid!

  • Pensioen opbouwenJe inkomen voor later
  • Bijna met pensioenWat wil je doen?
  • GepensioneerdGenieten van je pensioen

Krijg inzicht in je inkomen voor later

Een grote kans dat je vanaf je AOW-leeftijd een uitkering van de overheid ontvangt. Maar misschien is dit voor jou niet voldoende om ook na pensioneren de dingen te blijven doen die je leuk vindt? Een goed pensioen is daarom geen overbodige luxe. Wel wordt het steeds complexer. Heb je nog geen (extra) pensioen opgebouwd, of ben je die ervaren job-hopper met verschillende pensioenpotjes?Tychè maakt jouw situatie inzichtelijk en begeleidt je bij het maken van de juiste keuzes. Zo is je inkomen voor later goed geregeld.

Richt je pensioen in zoals jij dat wilt

Je krijgt steeds meer de mogelijkheid om je pensioen in te richten zoals jij dat wilt. Wel kom je hierdoor voor een hoop keuzes te staan. Heb je al nagedacht over hoe jouw pensioen eruit moet komen te zien? Ga je bijvoorbeeld voor een hoog-laag constructie? Wil je na pensionering doorbeleggen? Kies je ervoor het nabestaandenpensioen in te ruilen? Allerlei keuzes die van grote invloed zijn op je leven na pensionering. Tychè helpt je met een persoonlijk pensioenadvies.

Ook tijdens pensionering moeten er keuzes gemaakt worden

Ook na pensionering kan je behoefte hebben aan pensioenadvies. Zo krijg je te maken met andere belastingregels en zijn je rechten als werknemer anders na het bereiken van de AOW-leeftijd. Daarnaast vraag je je misschien af hoe je jouw vermogen het beste kunt doorgeven aan de volgende generatie. Tychè helpt je bij deze vraagstukken en zoekt samen met jou naar een passende oplossing.