De hypotheek die bij je past!

Heb je jouw ideale huis gevonden? Nu moet je nog een hypotheek regelen. Van starter tot die ervaren huiseigenaar met een rijk eigenwoningverleden: wij van Tychè Groep helpen je met onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn niet gebonden aan één bank en hebben de keuze uit producten van verschillende aanbieders! Jouw belang staat bij ons voorop. Welke oplossing past het best bij je? Het hypotheekadvies dat je krijgt, is gebaseerd op een gedegen financieel plan. Zo weet je waar je aan toe bent, nu en in de toekomst.

  • StarterJe eerste koophuis
  • DoorstromerEen nieuwe woning
  • OversluitenVerlaag je maandlast

Je eerste koophuis, je eerste hypotheek

Best spannend voor het eerst een eigen huis kopen. Er komt een hoop op je af en je moet veel keuzes maken. Allemaal keuzes die impact hebben op je toekomstige financiële situatie. Tychè helpt hierbij. We gaan met je in gesprek om zo je wensen en doelen te verkennen. We doen voorstellen en brengen in kaart wat de verschillende opties betekenen voor je financiële situatie. Zo kiezen we samen de beste hypotheek voor jouw situatie.

Hypotheek meeverhuizen of toch oversluiten?

Ben je van plan te verhuizen? Dat heeft ook consequenties voor je hypotheek. Misschien kun je de huidige hypotheek meeverhuizen, is het slim te kiezen voor een andere geldverstrekker of kies je voor een familielening. Tychè Groep kijkt welk hypotheekadvies het beste bij je situatie past. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de actuele wetgeving en denken we creatief mee. Met als doel jouw woonwensen zo gunstig mogelijk te vervullen.

Ook als je niet verhuisd kan een nieuwe hypotheek gunstig zijn

Ook als je geen verhuisplannen hebt is het verstandig om zo nu en dan je hypotheek kritisch te bekijken. Het kan voordelig zijn je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijkt Tychè de rentes en voorwaarden van verschillende aanbieders. Wij zoeken een aanbieder die bij je past en een gunstige rente en voorwaarden biedt. Overweeg jij om je hypotheek over te sluiten? Laat ons berekenen of dit gunstig is.