Je belastingaangifte(n) laten doen

De gemiddelde Nederlander houdt niet van belasting betalen, maar al helemaal niet van de ingewikkelde regels om belastingaangifte te doen. De communicatie met de Belastingdienst is vaak niet de meest favoriete bezigheid van belastingplichtigen. Wij helpen je graag bij je jaarlijkse aangifte(n) en nemen desgewenst de communicatie met de Belastingdienst van je over.

Een jaarlijks terugkerend festijn of toch een blok aan je been?

Ieder jaar is het een opgave om op tijd en zonder twijfel de aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Wij mogen de termijn van indienen van aangiften verlengen. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen we de inleverdatum van je aangifte verschuiven. Wij hebben ruime ervaring met het doen van belastingaangifte en kennen de geldende wet- en regelgeving. Wij kunnen je begeleiden bij het invullen en doen van de aangifte, maar kunnen ook de volledige aangifte verzorgen.

Welke fiscale regels gelden er bij erving en schenking?

Heb je de opgave overwonnen van de jaarlijkse belastingaangifte? Dan kun je nog te maken krijgen met een overlijden of schenking. Moet je nu wel of geen belastingaangifte hiervoor doen? Wat blijkt: alle regels zijn weer anders en nog ingewikkelder. Bij ons ben je aan het juiste adres om advies in te winnen of je belastingaangiften te laten doen.

Is het fiscaal aantrekkelijk om een transactie via zakelijk of privé te laten verlopen?

Als ondernemer stel je je zelf wel eens de vraag of het handig is om bijvoorbeeld de auto privé of zakelijk aan te schaffen. Ga je beleggen met geld in privé of juist in de onderneming? Leen je van de bank of juist van de onderneming? Bij al dit soort vragen spelen fiscale aspecten een rol, maar ook conform speelt een rol. Conform voor de onderneming, maar ook privé. Wij bekijken dit soort vraagstukken graag met je vanuit verschillende invalshoeken. Om samen tot een gedegen beslissing te komen.