Onze aanpak

Als financieel adviseur ondersteunen we naast particulieren al sinds 1999 ondernemers, zzp’ers, DGA’s en vrije beroepers. Behoor je tot één van deze groepen? We begrijpen dat het je veel tijd en energie kost om te voldoen aan alle verplichtingen. Daarom verzorgen we graag jouw boekhouding, belastingaangiftes en andere financiële administratie. Ook krijg je financieel advies over fiscaliteit, pensioen, financiering en het starten van een eigen praktijk. Zo kun jij je compleet richten op je onderneming.

Inventarisatie van jouw situatie

Financieel adviseur zijn, is mensenwerk. Wij nemen de tijd voor het opstellen van een goed advies. Vertrekpunt is een kennismakingsgesprek waarin je persoonlijke situatie wordt geïnventariseerd. Wat is voor jou de best passende oplossing? Uiteraard krijg je de ruimte om vragen te stellen en je wensen en doelstellingen te bespreken. We stellen je persoonlijke profiel vast en je (financiële) situatie.

Inzicht in je financiele huishouding

Heb je voor ons gekozen als financieel adviseur? Dan maken we een overzicht van jouw huidige financiële situatie. Je krijgt inzicht in wat de impact is van de besproken wensen en doelstelling(en). We maken heldere afspraken over onze dienstverlening die we samen vastleggen.

Een overzichtelijk plan van aanpak

Je ontvangt een duidelijk financieel plan met alle mogelijke scenario’s voor de korte en/of lange termijn. We lichten het advies aan je toe en komen tot actiepunten om dit advies uit te voeren. Voor ondernemers houden wij er rekening mee dat zakelijk en privé nauw met elkaar verweven zijn. Je krijgt ondersteuning bij administratieve en praktische (bij)zaken.

Effecten op de lange termijn

Ons streven is een lange klantrelatie waarbij Tyché-groep jouw aanspreekpunt blijft voor je financiële situatie. Het gevoel en comfort van jou als klant staan voorop. Daarom monitoren we de haalbaarheid van jouw doelstelling blijvend en stellen de financiële planning waar nodig bij. Daarnaast krijg je als eerste te horen wat de gevolgen zijn van fiscale of juridische wijzigingen. Ook bespreken we de (jaar)cijfers en belastingen.